سلسله عملیاتهای محدود قدس بسیاری از هدفهای مد نظر را تأمین کرد و علاوه بر تضعیف روحیه دشمن، در روحیه مردم بسیار مؤثر بود و موجب تقویت روحیه یگانهای عمل کننده نیز شد. علی شمخانی درباره نتایج عملیات محدود گفت:
»دشمن احساس کرده است که عملیات ما یک خط سراسری است و لذا اقدام به تقویت خطوط خود در سراسر جبهه کرده است که یکی از اهداف ملموس این عملیاتهاست. در یک عملیات موفق محدود و با تلفات کم، روی رزمی کردن مردم آن منطقه (لشکر عمل کننده) بسیار مؤثر و ملموس بوده است و نمونه آن را در شیراز و مازندران شاهد بودیم.«
در این زمینه، سیاست تبلیغاتی مناسبی برای عملیاتهای محدود اتخاذ شد. در این سیاست، پس از اجرای عملیات محدود، استان پشتیبانی کنندهی یگان عمل کننده اعلام میشد و این امر، تأثیر بسیاری در مردم آن منطقه میگذاشت. به عنوان مثال، پس از اعلام اینکه عملیات قدس 1 را لشکر مازندران اجرا کرده است، مراجعه ساکنان این استان به مراکز سپاه، برای حضور در جبهه بسیار افزایش یافت، تا جایی که فرمانده سپاه در استان مازندران اعلام کرد اداره این همه نیرو امکانپذیر نیست و از لشکر 25 کربلا خواست که آنها را به جبهه اعزام کند اما این لشکر نیز به نیرو نیاز نداشت. مسئولان سپاه مازندران معتقد بودند استقلال مردم در این زمان در طول جنگ سابقه نداشته است.
غلامعلی رشید نتایج عملیاتهای محدود را چنین جمعبندی کرد:
»ما ظرف 120 روز 10 عملیات محدود داشتیم، 350 اسیر گرفتیم، حدود 3000 کشته و زخمی به دشمن وارد کردیم، به اضافه 400 الی
500 کیلومتر از زمینها آزاد شد. اثرات عملیاتهای محدود روی دشمن عبارت است از: 1- دشمن مجبور میشود از نیروهای احتیاطش استفاده کند، مجبور است همهجا سنگر را پر کند. 2- سلب قدرت تفکر و بررسی از دشمن. 3- پایین آوردن روحیه سربازان و فشار روحی به فرماندهان عراقی. 4- برهم زدن سازمان یگانهای دشمن. 5- وارد کردن تلفات بر دشمن. 6- فریب دادن دشمن از عملیات اصلی خودی«.
فرمانده سپاه نیز درباره تأثیر این عملیاتها بر جبهه خودی گفت:
» 1- حفظ حالت تهاجمی 2- جلوگیری از تفرقه ناشی از رکود 3 – کادرسازی یگانها 4- بالا رفتن تجارب یگانها 5- ریخته شدن ترس و رعب در میان بعضی از نیروهای خودی 6- اصل غافلگیری را بهتر میشود رعایت کرد 7- کسب اطلاعات نظامی دقیق از طریق اسرا«
با توجه به این مسائل، مشکلات سپاه نیز در این مقطع از جمله عواملی بود که ضرورت انجام چنین عملیاتهایی را تشدید میکرد. این مشکلات بیشتر ناشی از دیدگاه مسؤلان سیاسی کشور درباره جنگ و سپاه بود، تا آنجا که این مشکلات بر بودجه تخصیص داده شده به سپاه نیز تأثیر گذاشت.
بدین ترتیب، سلسله عملیاتهای محدود در تابستان 1364، که بر مبنای فرمان امام خمینی برای گرم نگه داشتن جبههها و لزوم جلوگیری از آسودگی دشمن در برخی مناطق با هدفهای نظامی – سیاسی انجام گرفت، به میزان بسیاری مؤثر واقع شد و ابتکار عمل در جبهه خودی و انفعال دشمن همچنان حفظ شد.