جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

نتیجه (2)

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

آنچه که از این مبحث مى‏توان نتیجه گرفت، از یک سو اصول بنیادین ما را در اندیشه‏ى دفاعى تشکیل مى‏دهند و از سوى دیگر، پیوند فراگیر آنها را با جهان‏بینى انسان نشان مى‏دهد؛ به طورى که اعتقاد و ایمان انسان در زندگى، بدون آنها کامل نمى‏شود. اصول یاد شده عبارتند از:

الف: انگیزه‏ى دفاعى از سه عنصر: اعتقاد، عشق و فداکارى تشکیل مى‏شود عنصر اعتقاد، انسان را به سوى محضر حق تعالى جهت مى‏دهد. عشق انسان را به محضر مى‏رساند و فداکارى، هنر اتصال و وصل به لقاء الله را به انسان مى‏آموزد.

ب: جوهر و مقاومت و حماسه، تبلور و قدرت خداى متعال در وجود انسان مجاهد است. در واقع، این خشم و قدرت خداست که در صحنه‏هاى نبرد و دفاع با دشمنان مى‏جنگد.

ج: منشأ و مبدأ انتقال قدرت خدا در اراده و بازوان انسان جهادگر، عرفان و معرفت حقیقى او نسبت به خداى متعال است؛ به هر میزان که معرفت و عشق به خدا، خالص‏تر باشد، ظهور قدرت خدا نیز بیشتر خواهد بود.

د: آثار معرفت و توکل به خدا، در خارج شجاعت و نترسیدن از دشمنان و از جهتى ترس و وحشت را بر قلب دشمن مستولى کردن است. بطورى که همواره دشمنان از مردان موحد و خداجو در هراس و اضطرابند.

ه: امام خمینى (ره(، در عصر خود مظهر توحید و حماسه به شمار مى‏آید و رمز اصلى رهبرى و پیروزى انقلاب اسلامى را باید در شخصیت ایشان جستجو کرد. روح بلند او، جز به کیمیاى عشق تأثیر نمى‏پذیرد.

من فداى آن مس همت‏پرست‏

کو به غیر کیمیا نارد شکست‏